Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 41 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 449 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Feuilleté de saint-jacques au chou vert
1h 25min
Sauce blanche
10 min
Sauce à l'oseille
25 min
Fondue de poireaux, moules et coques
1h
Court-bouillon
25 min
Fumet de poisson
2h 10min
Sauce dieppoise
35 Min
Tournedos, sauce au poivre et pommes duchesse
1h 50 min
Sauce Messine
10 min
Raie aux câpres
45min
Cassolette de poissons
1h
Terrine de poisson
1h