Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g d'échalotes
- 15 g de beurre
- 150 g de vin blanc
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g d'eau
- ½ c. à café de fumet de poisson déshydraté
- 60 g d'oseille, dénervée
- 15 g de jus de citron fraîchement pressé
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 200 g
- Kalori
- 2990 kJ / 724 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 65 g
- Doymuş Yağ
- 41 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 449 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Nage de saint-jacques
1 Std. 20 Min
Noix de saint-jacques aux crosnes et moelle de bœuf
2 godz. 30 min
Sauce à l'oseille
25 min
Sauce gribiche
15 min
Beurre d'escargot
10min
Sauce dieppoise
35min
Mouclade
1 Std.
Cassolettes de saint-jacques
30 min
Sauce Messine
10min
Galette à l'ananas et au rhum
1 Std. 10 Min