Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 45 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 75 g mısır unu
- 1 diş sarımsak
- 150 g patates, parçalara bölünmüş (2- 3 cm)
- 90 g soğan, parçalara bölünmüş (2- 3 cm)
- 1000 g su
- 200 g et suyu (sıvı), et veya tavuk
- 1 tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 2 yk zeytinyağı
- 1 tk kuru nane
- ½ tk toz kırmızı biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1052.3 kJ / 251.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 23.3 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.7 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 598.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 Min
Ezogelin Çorbası
1 godz. 5 min
Tarhana Çorbası
25 Min
Şehriyeli Domates Çorbası
45 Min
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
30 min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Sini Köfte
3 Std.
Sömelek Köfte
1 Std.
Etsiz Çiğ Köfte
50 Min
Tavuklu Keşkek
1h 20 min
Közlenmiş Kırmızı Biber Çorbası
30 min