Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 55 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 ½ diş sarımsak
- 45 g zeytinyağı
-
300
g domates, küçük parçalara bölünmüş
veya 300 g doğranmış domates konservesi, suyuyla birlikte - 60 g domates salçası
-
2
tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
veya 2 tk tuz - ½ - ¾ toz kimyon, tat vermek için
- 940 g su, oda sıcaklığında
- 50 g tel şehriye
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 725.3 kJ / 173.4 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 15.5 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.6 g
- Lif
- 1.9 g
- Sodyum
- 19.7 mg
Alternatif tarifler
Domatesli Şehriye Çorbası
30 min
Ezogelin Çorbası
1 godz. 5 min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1 Std.
Fırında Biber Soslu Patatesli Köfte
1 godz. 35 min
Tarhana Çorbası
25 Min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5 Std. 40 Min
Havuçlu Meyve Lapası
25 Min
Sütlü Domates Çorbası
55 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50 Min
Cennet Çorbası
40 Min
Tahıllı Meyve Lapası
10 Min
Karidesli Şehriye Çorbası
40 Min