Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş
- 40 g un
- 200 g süt
- 1000 g domates, dörde bölünmüş
- 450 g su
- 2 tk tuz, damak tadına göre
- 1 - 2 tutam karabiber (isteğe bağlı)
- krema (isteğe bağlı)
- fesleğen yaprağı (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 849 kJ / 203.8 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Karbonhidrat
- 20.1 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.3 g
- Sodyum
- 36.3 mg
Alternatif tarifler
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Glütensiz Beşamelli Sütlü Domates Çorbası
1 Std.
Mercimekli Karışık Sebze Çorbası
50min
Sebze Bulyon
1 Std.
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45min
Kaşar Peynirli Domates Çorbası
40min
Pancar Carpaccio
20 Min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 Std. 5 Min
Bal Kabağı Çorbası
35 Min
Kremalı Domates Çorbası
30 Min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40min
Hindistan Cevizi Sütlü Kakaolu Puding
15min