Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tk tuz
- ½ tk şeker
- 250 g süzme yoğurt, yoğun kıvamlı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 771.3 kJ / 183.9 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.7 g
Alternatif tarifler
Cacık
15 dk
Haydari
10 Min
Ton Balıklı Makarna Salatası
35 dk
Rendelenmiş Havuç Salatası
10 Min
İnce rendelenmiş lahana
15 dk
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10 Min
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 dk
Marine Edilmiş Biberler
55 Min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 Min
Babagannuş
1 Std.
Rendelenmiş havuç
10 Min
Misket Köfte
40 Min