Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalotes
- 300 g de crevettes crues non décortiquées, les têtes seulement
- 20 g de beurre
- 40 g de cognac
- 20 g de concentré de tomate
- 150 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté (voir "Variante")
- 10 g de fécule, délayée avec un peu d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 176.3 kJ / 42 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 13.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beignets de crevettes
35min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 godz. 30 min
Daube de l'Aubrac
17h 30min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1 godz. 30 min
Sauce armoricaine
1u.
Sauce dieppoise
35min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50min
Rouille
10 Min
Moules farcies au beurre d'ail
35min
Bisque de crevettes
30 min
Sauce périgourdine
35min
Sauce Messine
10 Min