Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Hirse
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Öl und mehr zum Braten
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Schalotte
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 4 Eier
- 50 g Quark, 20% Fett
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, in Ringen (5 mm)
- 60 g Paniermehl
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 361 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5min
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1h 45 min
Walnuss-Pilz-Patties
30 min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12h 35min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 godz. 20 min
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1h 30min
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45 min
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1 Std. 40 Min
Buchweizen-Knäckebrot
1h 30min
Hirsepuffer
1 godz. 10 min
Amaranth-Bratlinge mit Rote-Bete-Rohkost
1h
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40 min