Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Hirse
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Öl und mehr zum Braten
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Schalotte
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 4 Eier
- 50 g Quark, 20% Fett
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, in Ringen (5 mm)
- 60 g Paniermehl
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 361 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Linsen-Moussaka
2u. 20min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1 Std. 20 Min
Kürbis-Grünkern-Frikadellen
1u. 40min
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1 Std. 5 Min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1h 10 min
Amaranth-Bratlinge mit Rote-Bete-Rohkost
1 Std.
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1h 30min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 Std. 5 Min
Walnuss-Pilz-Patties
30 min
Hirsepuffer
1h 10 min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50 min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30 min