Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g Hirse
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Öl und mehr zum Braten
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Schalotte
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 4 Eier
- 50 g Quark, 20% Fett
- 20 g Oliven, schwarz, entsteint, in Ringen (5 mm)
- 60 g Paniermehl
- ½ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 361 kJ / 86 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 0.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amaranth-Bratlinge mit Rote-Bete-Rohkost
1u.
Linsen-Gemüsestrudel mit Radicchiosalat
1u. 45min
Linsenschnitten
1u.
Linsen-Moussaka
2h 20 min
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1h 30 min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1u.
Grünkern-Frikadellen
50min
Belugalinsen-Lasagne
3 Std. 35 Min
Brokkolilaibchen mit Nusskruste
55min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1 Std. 5 Min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1u. 20min
Dinkel-Palatschinken mit Linsenfülle und Hollandaise
1u.