Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
veya 4 oz arugula leaves
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Coq au Vin
1h 40min
Chicken Marsala
40 min
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min