![Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e1bf07e-3e6d-40b1-b183-68a28aa0456b/Derivates/b50af948-a132-40f3-a6ec-cc9de08c830e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filling
- 3 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 6 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
-
¾
tsp salt
veya 1 ½ tsp homemade salt substitute and flavor enhancer - ¼ tsp ground black pepper
- 5 oz fresh spinach leaves
- 20 oz marinated artichoke hearts, drained
-
4 ½
oz cream cheese, in pieces
veya 3 ½ oz mascarpone cheese
Chicken
- 60 oz water
- 1 oz lemon juice
- 2 chicken breasts, skinless, boneless, organic (approx. 12 oz ea.)
- ½ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 1 tbsp vegetable oil
- fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3456 kJ / 826 kcal
- Protein
- 86 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 34 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 18 g
- Sodyum
- 3024 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Honeyed Figs
1 Std.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min
Fish Carnitas
20 Min
Soy Poached Chicken
50 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Ham and Spinach Egg Wrap
40 Min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1 Std. 45 Min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 Std.