Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable soup
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 portions
Malzemeler
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes cut in halves100 g
-
onions cut in halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste600 g
-
20 g olive oilbutter20 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
2 g
Kalori
375 kJ /
90 kcal
Yağ
3 g
Lif
2.5 g
Karbonhidrat
12 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
The Basic Cookbook
174 Tarif
İsviçre
İsviçre
Bunları da beğenebilirsiniz...
Creamy courgette soup
25 Min
Leek and potato soup
45 Min
Chilli con carne
40 Min
Versatile Smooth Soup
45 Min
Rice salad with eggs and tuna fish
1 Std.
Creamy tomato soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Ratatouille
40 Min
Meatballs with tomato sauce
45 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 Min