
Cihazlar ve Aksesuarlar
Vegetable soup
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
6 portions
Malzemeler
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes cut in halves100 g
-
onions cut in halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste600 g
-
butter20 g
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
90 kcal /
375 kJ
Protein
2 g
Yağ
3 g
Karbonhidrat
12 g
Lif
2.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

The Basic Cookbook
174 Tarif
İsviçre
İsviçre