Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de mélange de légumes pour potage (p. ex. oignons, échalotes, poireaux, carottes, céleri) coupés en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (p. ex courgettes, potiron, patates douces, pommes de terre, panais) coupés en morceaux (2 cm)
-
50
g de mélange de légumes congelés (isteğe bağlı)
veya 50 g de petits pois surgelés (isteğe bağlı) - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
veya 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) -
½ - 1
c. à café de sel
veya ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes vermicelles (voir conseil)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 670 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 3.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salade pommes-carottes
5 min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40 Min
Légumes sautés
10min
Riz au lait et compote de pruneaux
55min
Saumon sur chou pointu à la crème, accompagné de pommes de terre persillées
1 Std. 10 Min
Œufs colorés en orange
55min
Riz Casimir
45 Min
Souris en pommes de terre et robe des champs
1 Std. 20 Min
Soupe de légumes
25 min
Truites accompagnées de riz aux légumes
45 Min
Sauce bolognaise
3 Std. 15 Min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1 Std. 15 Min