Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g de cebolla blanca, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de pimiento rojo, en trozos (2-3 cm)
- 1 cucharada de mezcla de hierbas aromáticas secas (p.ej. romero, mejorana, albahaca, perejil)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 300 g de berenjena, en trozos (2-3 cm)
- 200 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 456 kJ / 109 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 5.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 593.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Albóndigas en salsa de jitomate
45 min
Salsa de jitomate
40 Min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15min
Coliflor gratinada
55 min
Fetuccine con hongos
1h
Lasaña vegetariana
1h
Albóndigas de Kale sin carne
30 min
Guarnición de verduras
40 Min
Berenjenas a la parmesana
1h 20 min
Pescado a la veracruzana
30 min
Sopa de poro y papa
40 Min
Salsa de jitomate
35min