Tiroler Schlutzkrapfen

Tiroler Schlutzkrapfen

4.7 59 değerlendirme
Hazırlık 50 dk
Toplam 1sa
5 Portionen

Malzemeler

Teig
  • Wasser
    100 g
  • Roggenmehl Type 960
    200 g
  • Weizenmehl, glatt Type 700
    200 g
  • Öl
    20 g
  • Schlagobers
    20 g
  • Eier (Größe M)
    2
  • Salz
    1 TL
Fülle und Fertigstellung
  • Bergkäse in Stücken
    80 g
  • Schalotten
    20 g
  • Blattspinat, TK in Stücken, aufgetaut und ausgedrückt
    75 g
    75 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
  • Butter in Stücken
    155 - 185 g
  • Erdäpfel gekocht, geschält, in Stücken
    100 g
  • Topfen (ohne Flüssigkeit)
    100 g
  • Eidotter
    1
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    3 - 4 Prisen

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Protein 19 g
Kalori 3033 kJ / 725 kcal
Yağ 45 g
Lif 5 g
Doymuş Yağ 25 g
Karbonhidrat 61 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...