Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 100 g Wasser
- 200 g Roggenmehl Type 960
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 700
- 20 g Öl
- 20 g Schlagobers
- 2 Eier (Größe M)
- 1 TL Salz
Fülle und Fertigstellung
- 80 g Bergkäse, in Stücken
- 20 g Schalotten
-
75
g Blattspinat, TK, in Stücken, aufgetaut und ausgedrückt
veya 75 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten - 155 - 185 g Butter, in Stücken
- 100 g Erdäpfel, gekocht, geschält, in Stücken
- 100 g Topfen (ohne Flüssigkeit)
- 1 Eidotter
- ½ TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3033 kJ / 725 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Kirchtagskrapfen (Pechmandl-Tascherln)
1h 10 min
Tiroler Kasnock’n
1hod.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 min
Erdäpfelwirler
1hod.
Spinatknödel auf Tomatenragout
1hod.
Wälder Käsknöpfle
55min
Gebackene Speckknödel
50min
Tiroler Kiachl mit Preiselbeerkompott
1h 20 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Frittaten
30 min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1hod. 15min