Uyumlu sürümler
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 85 g Butter, in Stücken
- 200 g Blattspinatwürfel, TK
- 100 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Topfen, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 100 g Schlagobers
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2661 kJ / 635 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1065 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45 Min
Tiroler Kasnock’n
1hod.
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40 Min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1 Std. 30 Min
Semmelknödel
50 Min
Käsespätzle
45 Min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1 Std. 30 Min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Kaspressknödelsuppe
1h 35min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1hod.
Frittaten
30min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1hod. 15min