Uyumlu sürümler
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 130 g Zwiebeln, halbiert
- 85 g Butter, in Stücken
- 200 g Blattspinatwürfel, TK
- 100 g Milch
- 250 g Semmelwürfel
- 2 Eier (Größe M)
- 100 g Topfen, zerbröselt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 - 3 Prisen Muskat, gemahlen
- 50 g Weißwein
- 150 g Wasser
- 100 g Schlagobers
- 175 g Streichkäse (RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2661 kJ / 635 kcal
- Protein
- 43 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 43 g
- Doymuş Yağ
- 28 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 1065 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Erdäpfelgratin
1 Std. 15 Min
Frittaten
30min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Käsespätzle
45min
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1 Std. 15 Min
Erdäpfelwirler
1h
Tiroler Kasnock’n
1h
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min