Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 80 g Wasser
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Salz
- 15 g Öl
- 250 g Weizenmehl, griffig
Fülle
- 1000 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Minze, frisch (Nudelminze), Blättchen abgezupft
- ½ Bund Petersilie (isteğe bağlı)
- ¼ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 400 g Bröseltopfen
- 1 TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- etwas Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min
Omas Kärntner Reindling
2h 25 min
Punschkrapferl
1 Std. 5 Min
Linzerkipferl
1h 50min
Frittaten
30min
Osttiroler Schlipfkrapfen
2h 30min
Kärntner Kasnudeln
1h 45min
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Semmelknödel
50min
Zuckerreinkerl
2h 50min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
35min
Buchteln mit Powidl
2h 20min