Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 80 g Wasser
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Salz
- 15 g Öl
- 250 g Weizenmehl, griffig
Fülle
- 1000 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Minze, frisch (Nudelminze), Blättchen abgezupft
- ½ Bund Petersilie (isteğe bağlı)
- ¼ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 400 g Bröseltopfen
- 1 TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- etwas Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Kärntner Kletzennudeln
27 Std. 50 Min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min.
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Leberreis
35 Min
Kärntner Kasnudeln
1u. 45min
Osterpinzen
2 Std. 50 Min
Zuckerreinkerl
2 Std. 50 Min
Omas Kärntner Reindling
2h 25min
Frittaten
30 Min
Kärntner Reindling
2 godz. 40 min