Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Nudelteig
- 80 g Wasser
- 1 Ei (Größe M)
- 1 TL Salz
- 15 g Öl
- 250 g Weizenmehl, griffig
Fülle
- 1000 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (3 cm)
- 1 Bund Minze, frisch (Nudelminze), Blättchen abgezupft
- ½ Bund Petersilie (isteğe bağlı)
- ¼ Bund Kerbel, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
- 400 g Bröseltopfen
- 1 TL Salz
- 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- etwas Öl zum Einfetten
- 100 g Butter, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 688 kJ / 164 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 1.3 g
Alternatif tarifler
Kärntner Kasnudeln
1h 45min
Omas Kärntner Reindling
2 godz. 25 min
Semmelknödel
50min
Käsespätzle
45min
Germknödel
1h
Mini-Schaumrollen
1h 40min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Kärntner Reindling
2u. 40min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 Std. 35 Min
Frittaten
30min