Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig und Vorbereitung
-
80
g Bergkäse, in Stücken
veya 80 g Parmesan, in Stücken - 400 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Rapsöl
- 4 Eier (Größe M)
Fülle und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 Bund Schnittlauch, frisch
- 180 - 210 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2105 kJ / 503 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 701 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tiroler Schlutzkrapfen
1j
Jägersauce mit Knödel
50 menit
Tiroler Kasnock’n
1j
Erdäpfelwirler
1j
Schwarzbrotknödel mit Käse und Wurzelgemüse
45 Min
Kärntner Kasnudln
1 Std. 45 Min
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15h
Gebackene Speckknödel
50 menit
Kaspressknödelsuppe
1 godz. 35 min
Luxemburger Erdäpfel-Rösti mit Apfelmus
40 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 menit
Frittaten
30 min