Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig und Vorbereitung
-
80
g Bergkäse, in Stücken
veya 80 g Parmesan, in Stücken - 400 g Weizenmehl, griffig
- 20 g Rapsöl
- 4 Eier (Größe M)
Fülle und Fertigstellung
- 700 g Wasser
- 50 g Zwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 Bund Schnittlauch, frisch
- 180 - 210 g Butter, in Stücken
- 2 TL Salz
- 3 - 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2105 kJ / 503 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 701 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittaten
30 min
Erdäpfelgratin
1h 15min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Kärntner Kasnudln
1ωρ. 45 λεπτ.
Kaspressknödelsuppe
1 Std. 35 Min
Käsespätzle
45 min
Überbackene Spinat-Palatschinken
1h 30 min.
Wälder Käsknöpfle
55 min
Spinatspätzle mit Schinken-Käse-Sauce
40min
Tiroler Schlutzkrapfen
1h
Jägersauce mit Knödel
50 min
Tiroler Kasnock’n
1h