Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 325 g Zucker
- 40 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Rumschnitten
50min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Eierlikörkuchen
1h 10min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1 godz. 40 min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 Std. 40 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 godz. 40 min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30min