Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 325 g Zucker
- 40 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 22 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
Alternatif tarifler
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2小时
Eierlikörkuchen
1h 10min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1sa 40 dk
Wiener Rehrücken
3sa 40 dk
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Apfelfleck mit Streusel
1sa 40 dk
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Obstkuchen
1h
Marillenkuchen
1 godz. 30 min
Schoko-Marmorgugelhupf
1sa 40 dk
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min