Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandel-Mürbteig und Streusel
- 200 g Mandelblättchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 480
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
- 300 - 350 g Marillen
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eier (Größe M)
- 80 g Staubzucker
- 10 g Maisstärke
-
1
TL Tonkabohnen-Vanillezucker
veya 1 TL Vanillezucker - Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2317 kJ / 553 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2小时
Heidelbeerschnecken
2h 30min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min
Buchteln mit Powidl
2 Std. 20 Min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3sa 40 dk
Wiener Rehrücken
3sa 40 dk
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 godz. 30 min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min