Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandel-Mürbteig und Streusel
- 200 g Mandelblättchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 480
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
- 300 - 350 g Marillen
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eier (Größe M)
- 80 g Staubzucker
- 10 g Maisstärke
-
1
TL Tonkabohnen-Vanillezucker
veya 1 TL Vanillezucker - Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2317 kJ / 553 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Topfentorte mit Streusel
1h 55min
Erdbeer-Tiramisu
3sa
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10 min
Heidelbeer-Zitronen-Zopf
3sa
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2j
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 Std. 40 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 godz. 35 min
Schokomousse-Biskuitroulade
2j 30 menit
Apfelkuchen mit Weinteig
1 Std. 15 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1j 30 menit