Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Mandel-Mürbteig und Streusel
- 200 g Mandelblättchen
- 150 g Butter, weich, in Stücken
- 120 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 1 Ei (Größe M)
- 200 g Weizenmehl, glatt, Type 480
Marillen-Topfenfülle und Fertigstellung
- 300 - 350 g Marillen
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 2 Eier (Größe M)
- 80 g Staubzucker
- 10 g Maisstärke
-
1
TL Tonkabohnen-Vanillezucker
veya 1 TL Vanillezucker - Staubzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2317 kJ / 553 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 33 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 94 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1 Std. 10 Min
Tante Poldis Nussgugelhupf
1 Std. 30 Min
Topfentorte mit Streusel
1 godz. 55 min
Heidelbeerschnecken
2h 30min
Erdbeer-Tiramisu
3 Std.
Rhabarberkuchen mit Streuseln
1 Std. 30 Min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 Std.
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3h 40min
Tiramisu Torte
6 Std. 40 Min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1 Std. 35 Min
Heidelbeer-Eierlikör-Gugls
50 min