Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, to cover
- 5 dried red chillies, deseeded if preferred
- 5 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 10 garlic cloves
- 3 makrut lime leaves
- 3 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh coriander (roots, stalks and leaves)
- 2 eschalots
- 70 g fish sauce
- 2 tsp salt
- 1 tsp ground black pepper
- 2 tsp ground coriander
- 20 g peanut oil
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 2709.5 kJ / 647.6 kcal
- Protein
- 20.7 g
- Karbonhidrat
- 101.4 g
- Yağ
- 25.4 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 17.5 g
- Sodyum
- 10221.3 mg
Alternatif tarifler
Thai green curry paste
10min
Lamb saag
1h 30min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Thai red curry paste
15min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Thai Massaman Curry Paste
25min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Silverbeet dahl
8 Std. 40 Min
Thai Green Curry Paste
15min
Tandoori paste
5min
Thai green chicken curry
30min
Thai red chicken curry
30min