Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb
- 1 tsp olive oil
- 1 rack of lamb, Frenched, fat trimmed
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 1 oz fresh mixed herbs (parsley, mint, basil, thyme)
- 2 tbsp Dijon mustard
Artichoke and Spinach Purée
- ½ oz Parmesan cheese
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 24 oz artichoke hearts, packed in water (2 jars), drained
- ½ oz water
- 1 tsp lemon juice, to taste
- 1 tsp olive oil
- 3 oz fresh baby spinach
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2572.1 kJ / 614.8 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Karbonhidrat
- 25.7 g
- Yağ
- 47.4 g
- Doymuş Yağ
- 20.1 g
- Lif
- 13.1 g
- Sodyum
- 531.4 mg
Alternatif tarifler
Shrimp Scampi
40 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min.
Guacamole
5min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Green Chili Deviled Eggs
40 min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Shrimp and Grits
1 Std. 50 Min