Cihazlar ve Aksesuarlar
Lychee Panna Cotta with Rosewater Syrup
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 30 dk
6 portions
Malzemeler
Lychee Panna Cotta
-
tinned lychees in syrup pitted (drained weight 180 g)425 g
-
double cream500 g
-
whole milk250 g
-
granulated sugar80 g
-
gelatine leaves soaked in cold water for 5 minutes4
Rose Water Syrup
-
caster sugar80 g
-
rose water2 tsp
-
pink food colouring (isteğe bağlı)1 - 2 drops
-
dried rose petals2 tsp
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
4.4 g
Kalori
2395 kJ /
572 kcal
Yağ
41.8 g
Karbonhidrat
44.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A Taste of India
72 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Coconut and Coriander Chutney
5 dk
Chocolate Sauce
5 dk
Beef Rendang
2sa 30 dk
Crème caramel
2sa 45 dk
Mango Kulfi
4sa 20 dk
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6sa 30 dk
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1sa
Sriracha Sauce
72sa 20 dk
Lime Yoghurt Mousse with Strawberry Coulis
2sa 15 dk
Persian Love Cake
1sa 15 dk
Thai Fishcakes
1sa 10 dk
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1sa 30 dk