Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Shortcrust Pastry
- 400 g plain flour
- 180 g unsalted butter, cold, diced
- 70 g water, ice cold
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
Filling
- 2 garlic cloves
- 1 red pepper, cut in pieces
- 1 yellow pepper, cut in pieces
- 500 g red onions, quartered
- 50 g olive oil
- 1 pinch saffron threads
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
-
5 - 8
fresh whole sardines, gutted, filleted (depending on size, approx. 300 g)
veya 300 g tinned sardines, in oil, drained - 1 medium egg, beaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1473 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Sodyum
- 320 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marble Cake
2h 10 min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min
Sultana and Cranberry Rolls
14h 25min
Dim Sum 'Shao Mai'
2 Std.
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15 min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2 godz. 45 min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25 min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Sambal Petai Prawns
20 min