Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 100 g soy sauce
- 25 g brown rice vinegar
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 5 - 10 dashes Tabasco, to taste
- 1 tsp toasted sesame seeds
Dumpling Wrappers
- 150 g water
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g water (isteğe bağlı)
Filling
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 spring onions, sliced (3 mm)
- 150 g medium raw prawns, peeled
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 2 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 Tbsp soy sauce
- 1 pinch ground white pepper
Assembly and Cooking
- 1 carrot, sliced (2 mm)
- 500 g water, for steaming
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 262 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Fresh Prawn Spring Rolls
1h
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2u. 50min
Char Siu Pastries
6h 10min
Sushi Rice
55min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35 min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35 min
Wonton Soup
1h
Chicken skewers with peanut satay sauce
2h
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h