Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sauce
- 100 g soy sauce
- 25 g brown rice vinegar
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 5 - 10 dashes Tabasco, to taste
- 1 tsp toasted sesame seeds
Dumpling Wrappers
- 150 g water
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 10 g water (isteğe bağlı)
Filling
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 5 spring onions, sliced (3 mm)
- 150 g medium raw prawns, peeled
- 1 Tbsp toasted sesame oil
- 2 Tbsp Shaoxing rice wine
- 2 Tbsp soy sauce
- 1 pinch ground white pepper
Assembly and Cooking
- 1 carrot, sliced (2 mm)
- 500 g water, for steaming
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 262 kJ / 62 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 9.8 g
- Yağ
- 1.2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5 godz. 20 min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2j 30 menit
Sous-vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Thai Green Curry Paste
15min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1j 25 menit
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Fish and prawn stock
20 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 Std. 50 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1j
Dim Sum 'Shao Mai'
2j
Wonton Soup
1j
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 Min