Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g postas de perca
- 1 ½ c. chá de sal
- 30 g hortelã
- 30 g coentros
- 30 g poejo
- 3 dentes de alho
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 50 g azeite
- 100 g pimento verde cortado em pedaços
- 100 g tomate s/ pele e s/ sementes
- 1 folha de louro
- 800 g água
- 600 g batata s/ casca, cortada às rodelas finas
- 500 g pão alentejano cortado em fatias finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1650 kJ / 395 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Sopa de nabiças e feijão branco
35min
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35min
Sopa de feijoca com agrião
40 min
Sopa de segurelha
40 min
Poejada
45 min
Tomatada de bacalhau bragançana
35min
Sopa de cação
40 min
Sopa de peixe e legumes
40 min
Sopa rica de peixe
2h 30min
Feijoada de chocos
45 min
Sopa de peixe, camarão e amêijoas
55min
Açorda alentejana de bacalhau
30 min