Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filetes de polvo
- 1200 g polvo descongelado
- 100 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo caldo de legumes - 150 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 10 g azeite
- 1 ovo
- 150 g água
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz de feijoca
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 400 g arroz agulha
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal
- 620 g feijoca cozida e escorrida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4540 kJ / 1085 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 86 g
- Yağ
- 60 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Arroz de feijão com morcela
35min
Rancho
24h
Pataniscas de bacalhau
50min
Coelho estufado com esparguete
9 Std.
Arroz de marisco
45min
Rancho
2 godz. 45 min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30min
Arroz tipo paella
45min
Arroz de coelho e espinafres
40min
Arroz de polvo
1h 15min
Coelho à caramela
13 Std.