Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filetes de polvo
- 1200 g polvo descongelado
- 100 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo caldo de legumes - 150 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 10 g azeite
- 1 ovo
- 150 g água
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz de feijoca
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 400 g arroz agulha
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal
- 620 g feijoca cozida e escorrida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4540 kJ / 1085 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 86 g
- Yağ
- 60 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de grelos
45 min
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4h
Vitela guisada com massa
9h 20min
Arroz de cabidela
50 min.
Caril do mar
45 min
Sapateiras gratinadas
40 Min
Filetes com espargos e arroz de açafrão
30 Min
Sapateira recheada
5 min
Esparregado de grelos e nabiças
40 Min
Esparregado à moda da Beira
50 min.
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25 min.
Arroz de polvo
1 Std. 15 Min