Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filetes de polvo
- 1200 g polvo descongelado
- 100 g vinho branco
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 1 cubo caldo de legumes - 150 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 10 g azeite
- 1 ovo
- 150 g água
- Óleo q.b. p/ fritar
Arroz de feijoca
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 100 g couve-portuguesa cortada em juliana
- 400 g arroz agulha
- 1200 g água
- 2 c. chá de sal
- 620 g feijoca cozida e escorrida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 4540 kJ / 1085 kcal
- Protein
- 46 g
- Karbonhidrat
- 86 g
- Yağ
- 60 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Folar de Valpaços
4óra 20p
Arroz de pato à Lafões
1h 40min
Puré de grão com filetes de linguado
24hod.
Filete de garoupa à Portuguesa
40 Min
Estufado de peixe com especiarias
2h
Frango na Púcara
1h
Arroz de tamboril
35min
Arroz de grelos
45min
Pataniscas de polvo
40 Min
Frango na púcara
50 Min
Esparregado de grelos e nabiças
40 Min
Massada de garoupa
45min