Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di acqua salata
- 320 g di tagliolini
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di carne trita di manzo
- 1 cucchiaino di sale
- 60 g di vino bianco secco
- 1 cipolla in quarti
- 800 g di polpa di zucca a tocchetti (1-2 cm)
- sale
- 100 g di speck a cubetti
- 250 g di stracciatella
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2293 kJ / 548 kcal
- Protein
- 38.4 g
- Karbonhidrat
- 47.6 g
- Yağ
- 23.2 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1u.
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Pasta al forno classica
1u. 30min
Farfalle risottate alla boscaiola
40min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Trofie pesto e champignon
30min
Tagliolini alla zucca
1u. 20min
Paccheri filanti al gratin
1h 35min
Pasta sfiziosa
30min
Salatini würstel ed Emmental
1u.
Pasta patate e speck
40min
Rigatoni affumicati
25min