Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di vongole, fatte spurgare in acqua e sale
- 350 g di ceci bianchi lessi
- 400 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino piccante fresco
- 320 g di pasta secca, tipo lagane o pappardelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1937 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 73.1 g
- Yağ
- 13.6 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Scarola imbottita alle acciughe
1óra
Pasta integrale fagioli e cozze
1óra
Lagane e ceci in purea
1h 20min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Quadrucci seppie e piselli
1óra 45p
Lagane e ceci
1óra
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30 min
Orecchiette cime di rapa e seitan
40 min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1óra