Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lagane
- 400 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b. per infarinare
- 210 g di acqua
Condimento
- 320 g di ceci in scatola, scolati
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaio di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio, senz'anima
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 peperoncino fresco a pezzi
- 250 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2297 kJ / 549 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 96.5 g
- Yağ
- 12.7 g
- Lif
- 8.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e lenticchie
50 min
Pasta e ceci con pomodorini
40 min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Pasta e patate con provola
1h
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Lagane e ceci
1h
Lagane, ceci e vongole
30 min
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1h 40min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25min