Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g di patate a cubetti (1 cm)
- 200 g di melanzane a cubetti (1 cm)
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 100 g di mandorle tostate non salate
- 4 spicchi di aglio a metà
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 700 g di pomodori freschi in quarti
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- pangrattato q.b.
-
400
g di pasta secca tipo busiate
veya 400 g di pasta secca tipo fusilli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2213 kJ / 529 kcal
- Protein
- 18.2 g
- Karbonhidrat
- 59.6 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 7.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto alla trapanese
20 min
Sfinciuni
3h 30min
Pappardelle con macco di fave fresche
55min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Cassatelle pasquali
2 Std. 50 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Pesto alla siciliana
15min
Sfincione favarese
3h
Panelle
1h 25min
Timballo di anelletti al forno
1h 40min
Sfinci siciliane
2h 30min