Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 32 oz water
- 4 fresh lobster tails, medium (approx. 4 oz each)
- 1 oz salted butter
- 2 oz dry white wine (e.g. chardonnay)
- 1 oz cognac
- 4 oz yellow onions, quartered (approx. ½ large onion)
- 2 oz carrots, cut into ¾ in. pieces (approx. 1 large carrot)
- 2 oz celery, cut into ¾ in. pieces (approx. 2 stalks)
- 1 leek, cut into ½ in. pieces, white part only
- 1 garlic clove
- 3 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs parsley
- 24 oz seafood stock
- 2 ½ oz long-grain white rice
- 2 oz tomato paste
- 1 ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
- ⅛ tsp cayenne pepper, to taste
- 2 oz heavy whipping cream
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1456 kJ / 348 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Steak Tartare
15min
Baked Crab Dip
15min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
French Onion Soup
1 Std. 10 Min
Cioppino
55 Min