Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
- 2 lemons, thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
- 3 oz onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 60 oz water, divided
-
1
stock cube, beef or vegetable
veya 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- fresh mint leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 851 mg
Alternatif tarifler
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Basic Farro
35 Min
Prosciutto and Provolone Risotto
30 Min
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30 Min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 Min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Mushroom Risotto
30 Min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 Min
Risotto with Broccolini
35 Min
Parmesan Risotto (TM6)
30 Min