
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le pesto de noix
- 50 g de Pecorino Romano coupé en morceaux
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g de feuilles de persil frais
- 100 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
Le cassoulet
- 3 gousses d'ail coupées en deux
- 200 g d'oignons jaunes coupés en quatre
- 120 g de carottes coupées en morceaux (2 cm)
- 60 g de feuilles de céleri branche coupées en tronçons (2 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de haricots blancs secs préalablement trempés toute une nuit
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de sauce tomate
- 1 ½ c. à café d'origan déshydraté
- 200 g de bouillon de légumes
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 631 kcal / 2638 kJ
- Protein
- 20 g
- Yağ
- 45 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Lif
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Sodyum
- 604 mg