Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Buttermilch
- 50 g Wasser
- 1 TL Honig
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Roggenmehl Type 1150
- 150 g Dinkel-Vollkornmehl
- 300 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 3 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 739 kJ / 177 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 19 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Landbrot Backhausart
1h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Kartoffelbrot
1 Std. 50 Min
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Weltmeisterbrot
5h
Joghurtkruste
3 Std.
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min
Graubrot
2h
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min