Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter zum Einfetten
- 440 g Weizen
- 300 g Dinkel
- 550 g Wasser
- 50 g Leinsamen
- 50 g Sonnenblumenkerne
- 30 g Weißweinessig
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 1 TL Zucker
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 527 kJ / 126 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roggenbrot mit Sonnenblumenkernen
1 Std. 50 Min
Dunkles Landbrot
3h
Nuss-Buttermilch-Brot
2 Std.
Dinkel-Malz-Brot
1 Std. 40 Min
Bürgermeisterbrot (Dinkel-Buchweizen-Brot)
1h 30min
Dinkel-Körner-Brot
1h 30min
Dinkel-Körner-Brot
2h 50min
Dinkel-Roggen-Brot
1 Std. 15 Min
Vollwertbrot
2h 20 min
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Körnerbrot
1 Std. 40 Min
Sesambrot
2 Std.