Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vino tinto
-
100
g de oporto
veya 100 g de agua - 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 ramas de canela
- 2 anís estrellado
- 2 piezas de ralladura de naranja (1 cm x 3-4 cm)
- 4 pera (aprox. 180 g c/u), peladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peras al vino tinto y vainilla
1 Std. 10 Min
Chocolate amargo rallado fino (polvo de chocolate, 70-200 g)
5 Min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 Min
Rub Mediterráneo
5 Min
Membrillos pochados con biscottis de almendra
1 Std. 50 Min
Manzanas caramelizadas
35 Min
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min
Toronjas confitadas
13h 30min
Merengue
15 Min
Crumble de mousse de manzana con helado de romero
10 Std. 55 Min
Puré de betabel
1 Std.
Espárragos con mantequilla balsámica
35 Min