Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de vino tinto
-
100
g de oporto
veya 100 g de agua - 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 ramas de canela
- 2 anís estrellado
- 2 piezas de ralladura de naranja (1 cm x 3-4 cm)
- 4 pera (aprox. 180 g c/u), peladas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 116 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 12 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yogur de blueberry TM6
13h
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Yogur Griego TM6
13h
Sopa de cebolla TM6
55min
Mermelada de fresas
1 godz. 5 min
Salsa Bechamel TM6
15min
Peras al vino tinto y vainilla
1h 10min
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
20 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Espuma de frutos rojos
10 min
Mermelada de fresa TM6
55min
Peras al vino tinto
3h 20min