Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

4.8 19 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 6sa 45 dk
4 porciones

Malzemeler

  • 60 g de dientes de ajo pelados
  • 5 - 10 g de romero fresco solamente las hojas
  • 70 g de aceite de oliva
  • 800 g de pierna de cordero, sin hueso en una sola pieza
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra recién molida o al gusto
  • 20 de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en gajos
  • 1 ½ - 2 cdita de concentrado de caldo de res
    1 ½ - 2 cubo de caldo de carne
  • 1 cdita de paprika (isteğe bağlı)
  • 850 - 950 g agua
  • 500 g de papas cambray

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porción

Sodyum 1106 mg
Protein 40 g
Kalori 3393 kJ / 810 kcal
Yağ 59 g
Lif 3.7 g
Doymuş Yağ 19 g
Karbonhidrat 27 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...