Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- aceite vegetal, para engrasar
- 100 g de harina de amaranto
- 1 cdita de polvo para hornear, copeteada
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cda de miel de abeja
- 10 g de levadura seca
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de agua
- 30 g de nuez de la India, picada
- 100 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- agua, para barnizar
- mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 669.2 kJ / 159.9 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 24.9 g
- Yağ
- 6.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 346.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan sin gluten
1u. 40min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Espirales sin gluten
1h 30min
Pan de caja sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120 Std.
Pan de caja sin gluten
2h
Galletas de amaranto (Black Diamond)
1h 30min
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Bisquets sin gluten
1h 30min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Base para pay sin gluten
15 Min
Harina sin gluten para panadería
10 Min