Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les ravioles de homard
- 2300 g d'eau
- 50 g de gros sel
- 1 homard européen (ou homard bleu) (800 g environ)
- 20 feuilles à wonton rondes
- 1 œuf battu
Le beurre de corail
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
La sauce newburg
- 20 g d'échalote
- 1 gousse d'ail
- 30 g de carotte
- 50 g de poireau
- 20 g d'huile d'olive, et un peu pour huiler
- 25 g de porto
- 300 g d'eau
- 20 g de concentré de tomate
- 5 g de farine de blé
- feuilles de cerfeuil frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2070.3 kJ / 497.5 kcal
- Protein
- 19.8 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 29.3 g
- Doymuş Yağ
- 14.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 904 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce béarnaise
40min
Soupe de wontons (soupe de raviolis)
1h
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Sauce béarnaise
20min
Sabayon au vouvray
15 Min
Ravioles de homard, sauce à la truffe
2 Std.
Raviolis poulet-crevette, bouillon à la citronnelle
1h
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50min
Sauce bordelaise
45 Min
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Sauce béarnaise Mode Sauce
20min