麻辣紅白豆腐煲

麻辣紅白豆腐煲

4.4 5 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 2050 克
  • 板豆腐 切塊(約2公分)
    200 克
  • 鴨血 切塊(約2公分)
    300 克
  • 蒜頭 切片
    15 克
  • 切片
    10 克
  • 15 克
  • 花椒粒
    2 茶匙
  • 酸菜 (酸菜心),切小條(約0.5公分),泡水5分鐘後瀝乾
    100 克
  • 辣椒醬
    50 克
  • 豬肉片
    100 克
  • 香油
    2 茶匙
  • 白醋 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 辣椒油 依個人口味調整
    10 克
  • 青蔥 切蔥絲
    5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 943.1 mg
Protein 12.4 g
Kalori 1293.7 kJ / 309.2 kcal
Yağ 16.6 g
Lif 0.1 g
Doymuş Yağ 4.2 g
Karbonhidrat 6.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...