Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 隻 草蝦仁 ,挑去腸泥
- ½ 大匙 紹興酒
- 1 ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 1100 克 水
- 120 克 米
- 15 克 無鹽烤腰果
- 5 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 80 克 紅蘿蔔 ,切丁
- 50 克 新鮮四季豆 ,切段
- 100 克 鳳梨 ,切片
- ¼ 茶匙 鹽 ,依個人喜好添加
- 2 茶匙 醬油 ,依個人喜好添加
- 2 茶匙 蠔油
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,依個人喜好添加
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 933 kJ / 223.2 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 2 g