Cihazlar ve Aksesuarlar
韓式五花牛泡菜炊飯
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
2 人份
Malzemeler
-
蒜頭15 克
-
黑麻油10 克
-
豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)300 克
-
韓式泡菜 略切150 克
-
水700 克
-
魚露2 茶匙
-
短梗米 洗淨、瀝乾200 克
-
蔥 切蔥花15 克
-
白芝麻1 大匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
457.3 mg
Protein
25.6 g
Kalori
2451.5 kJ /
586.5 kcal
Yağ
50.1 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
121.1 g
Karbonhidrat
7.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美味 • 炊飯
10 Tarif
Tayvan
Tayvan