韓式五花牛泡菜炊飯

韓式五花牛泡菜炊飯

4.2 10 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
2 人份

Malzemeler

  • 蒜頭
    15 克
  • 黑麻油
    10 克
  • 豬五花火鍋肉片 切片(長約5公分)
    300 克
  • 韓式泡菜 略切
    150 克
  • 700 克
  • 魚露
    2 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 白芝麻
    1 大匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 457.3 mg
Protein 25.6 g
Kalori 2451.5 kJ / 586.5 kcal
Yağ 50.1 g
Lif 2.9 g
Doymuş Yağ 121.1 g
Karbonhidrat 7.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...