Cihazlar ve Aksesuarlar
孜然松阪豬
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
油1 茶匙
-
乾辣椒碎片2 大匙
-
新鮮紅辣椒 (isteğe bağlı) 切段1 根
-
孜然粉1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
米酒1 大匙
-
松阪肉 與紋路垂直切成薄片200 克
-
紫洋蔥 切絲100 克
-
新鮮九層塔 只取葉子10 片
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
13.173 g
Kalori
595 kJ /
142 kcal
Yağ
8.135 g
Lif
3.39 g
Karbonhidrat
3.678 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
東南亞風味在我家
11 Tarif
Tayvan
Tayvan