Cihazlar ve Aksesuarlar
時蔬芙蓉蛋
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 人份
Malzemeler
-
紅蘿蔔 去皮、切塊120 克
-
油15 克
-
高湯200 克
-
蛋 稍微打散6 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
味醂2 大匙
-
醬油1 茶匙
-
水500 克
-
新鮮杏鮑菇 切薄片50 克
-
豌豆50 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
10.2 g
Kalori
701 kJ /
167 kcal
Yağ
11.4 g
Lif
1.5 g
Karbonhidrat
6.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季好味道
70 Tarif
Tayvan
Tayvan