剝皮辣椒牛肉片

剝皮辣椒牛肉片

4.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份

Malzemeler

  • 牛肉片
    250 克
  • 醬油
    15 克
  • 米酒
    15 克
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 15 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 新鮮香菇 切條(約0.5公分)
    30 克
  • 紅蘿蔔 切條(約0.5公分)
    50 克
  • 剝皮辣椒 切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁
    100 克
  • 黑胡椒粗粒
    1 小撮
  • 切段(約5公分)
    2 根

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 4 人份

Sodyum 2367 mg
Protein 53.3 g
Kalori 2379.3 kJ / 569.1 kcal
Yağ 26 g
Lif 3.8 g
Doymuş Yağ 147 g
Karbonhidrat 34.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...