Cihazlar ve Aksesuarlar
剝皮辣椒牛肉片
Hazırlık 10 dk
Toplam 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
牛肉片250 克
-
醬油15 克
-
米酒15 克
-
太白粉½ 茶匙
-
油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
新鮮香菇 切條(約0.5公分)30 克
-
紅蘿蔔 切條(約0.5公分)50 克
-
剝皮辣椒 切段(約3公分),另備30克剝皮辣椒湯汁100 克
-
黑胡椒粗粒1 小撮
-
蔥 切段(約5公分)2 根
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
2367 mg
Protein
53.3 g
Kalori
2379.3 kJ /
569.1 kcal
Yağ
26 g
Lif
3.8 g
Doymuş Yağ
147 g
Karbonhidrat
34.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
2020 超市系列-牛肉
8 Tarif
Tayvan
Tayvan