Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Protein
- 165.9 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 141.5 g
- Doymuş Yağ
- 32.2 g
- Lif
- 17.3 g
- Sodyum
- 10379 mg
Alternatif tarifler
Hoisin pork bowl
30 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Asian nachos
40 Min
Coconut poached chicken salad
45min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Thai beef salad
1h 15min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Warm satay chicken salad
55min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min