![Gyoza meatballs Gyoza meatballs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/e554c354-6af0-48e8-819b-28ab7687a1c0/Derivates/f57f17a0-dea1-40b6-9fea-feeb436b4cce.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Protein
- 165.9 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 141.5 g
- Doymuş Yağ
- 32.2 g
- Lif
- 17.3 g
- Sodyum
- 10379 mg
Alternatif tarifler
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45min
Wonton soup (pork)
45min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4h
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Red pesto chicken salad
35 Min
Prosciutto and sun-dried tomato muffins
40min
Coconut poached chicken salad
45min
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 Min