Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dipping sauce
- 60 g tamari (see Tips)
- 1 garlic clove
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp coconut sugar (see Tips)
- 1 fresh red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
Gyoza meatballs
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 20 g fresh ginger, peeled and cut into thin slices
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded and cut into halves
- 1 spring onion/shallot, white part only, cut into pieces (3 cm)
- 200 g raw prawns, peeled and deveined (see Tips)
- 500 g pork mince
- 10 g fish sauce (see Tips)
- 2 tsp salt
- ½ tsp baking powder
- 1 pinch ground black pepper
- 6 - 8 tbsp sesame seeds, for coating (see Tips)
- 2 tbsp extra virgin olive oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 8620.6 kJ / 2052.5 kcal
- Protein
- 165.9 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 141.5 g
- Doymuş Yağ
- 32.2 g
- Lif
- 17.3 g
- Sodyum
- 10379 mg
Alternatif tarifler
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4 godz. 35 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1h
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Satay sauce
15 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Warm satay chicken salad
55 min