Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1374 kJ / 331 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 51 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Soupe au pistou
40 min
Pissaladière
2 godz. 10 min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Caviar d'aubergines
1h 5min
Caponata sicilienne
55 min
La daube niçoise cuisson lente
13h 20min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Asperges sauce romesco
45 min
Pissaladière classique
2h
Aïoli traditionnel
10min