Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1374 kJ / 331 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 51 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pissaladière classique
2h
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1sa 10 dk
Pissaladière
3hod.
Pompes à l'huile
3hod.
Tourte corse aux blettes et poireaux
2ωρ. 50 λεπτ.
Artichauts marinés à l'italienne
12sa
Asperges sauce à l'orange
55min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1sa
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Aïoli traditionnel
10p
Courgettes à la menthe
30min