Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 gousses d'ail de bonne taille, pelées et dégermées
- 1 jaune d'œuf
- 50 g de moutarde forte
- du sel
- du poivre moulu
- 170 g d'huile d'olive
- 500 g d'eau
-
4
navets boule d'or, coupés en morceaux
veya 4 navets classiques, coupés en morceaux - 4 carottes jaunes, de petite taille, coupées dans la longueur
- 4 panais de petite taille, pelés et coupés en quatre
- 4 topinambours de belle taille, pelés et coupés en deux
- 600 g de morue dessalée (4 pavés de 150 g)
- 2 brins de thym frais, effeuillés
- piment d'Espelette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2544 kJ / 606 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 47 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Artichaut poivrade en barigoule
35min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Soupe au pistou
40 Min
Pissaladière
3h
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Pissaladière
3h
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Pissaladière classique
2 godz.
Rouille
10 min
Anchoïade
15min
Tapenade de Marseille
15min