Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 - 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di patate, pelate e a tocchetti
- 60 g di cipolle a listarelle
- 200 g di bietole, le foglie
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 600 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1018.8 kJ / 243.5 kcal
- Protein
- 13.9 g
- Karbonhidrat
- 9.5 g
- Yağ
- 16.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 389.3 mg
Alternatif tarifler
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Frittata alle zucchine
40min
Frittata primavera al vapore
50 Min
Frittata di spinaci al forno
45min
Torta di patate e mais
1hod. 50min
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Frittata broccoli e prosciutto
35min
Frittata di asparagi selvatici
55 Min
Torta salata bietole e uova
2 Std.
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1 Std.
Torta salata di bietole
1 Std.
Frittata di asparagi e frutta secca
1 Std.