Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 500 g di acqua
- 400 g di zucca mantovana piccola, a fette
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 464.4 kJ / 111 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 242.5 mg
Alternatif tarifler
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Contorno di cavolo nero
20min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Contorno di cime di rapa e pomodorini (per 2 persone)
30min
Contorno di radicchio, uvetta e pinoli
15min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1h