Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 cucchiaino di origano secco
- 500 g di acqua
- 400 g di zucca mantovana piccola, a fette
- olio extravergine di oliva q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 464.4 kJ / 111 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 2.6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 242.5 mg
Alternatif tarifler
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Carote tiepide alla salvia
35min
Fagiolini in gremolada
30min
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 Std.
Frittata alle zucchine
40min
Spinaci al burro
30min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Uovo nuvola con cavolfiori
50min
Cocottine di zucca e ricotta
50min