Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gigot d'agneau désossé (800 g env.)
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de miel
- 30 g de sauce de soja
- 800 g d'eau
- 1 feuille de laurier
-
1
branche de thym frais
veya ½ c. à café bombée de thym déshydraté - 1 c. à café de sel fin, non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de riz basmati
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1993 kJ / 476 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine d'agneau aux figues
1h 15min
Papillotes marocaines
1h 10min
Ragout de poisson à la farine de manioc (Muzongué avec musseque)
3h 45min
Pastilla d'agneau aux fruits secs
1h
Veau aux olives
1h
Canard aux amandes
40min
Tajine de poulet au citron confit
3h
Cailles farcies
1h 15min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Chou farci au haddock
1h
Epaule de veau à la normande
1h
Couscous marocain
50min